Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
- Photography is my meditation.

Bild och en text.

Idag vaknade jag halv elva och nu har vi här hemma börjat släppa in Lady till mitt rum när alla ska iväg och jobba eller ska till skolan, eftersom vi är lika morgontrötta. Det är dock bara mysigt att ha en hund som sover vid en på morgonen, haha! 
 
Jag har inte hunnit göra sådär jättemycket idag, men jag gick i alla fall ut på en promenad med hunden och sedan kom jag hem och slog in lite julklappar. Jag älskar att slå in paket, för jag tycker alltid att de blir så fina och idag slog jag in paket som är till Ash, pojkvännen och min syster och om någon dag ska jag slå in mammas julklappar också. 
 
Igår kväll satt jag och spelade in en video då jag redigerar en bild, men videon vägrades importeras till min videoredigerare, så jag sitter och försöker hitta andra program att spela in med. Men jag tror jag har hittat en nu och jag ska snart sätta mig och redigera några bilder, vilket jag även satt och gjorde igår. Jag har redan hunnit planera in lite saker som ska komma upp på bloggen och lite saker jag ska göra under veckan och jag hoppas att jag inte är alltför stressad för att hinna med allting, men jag gör allting i min takt ändå, så det är väl rätt okej :D