Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
- Photography is my meditation.

Nu testar jag en lång text med en lång rubrik, bara för att se om texten ser bra ut, haha!

Jag har varit lite upptagen sedan förra veckan och inte haft tid till att uppdatera bloggen, men nu känner jag att jag kanske kan vara tillbaka igen. Förra torsdagen åkte jag och mamma iväg till Göteborg för att hämta upp en hund vi hade adopterat och vi fick träffa vår kontakt person som hade hunden i två dagar och hon hade tre egna hundar som var jättesöta och jättesociala!
 
Vi fick även testa gå med hunden i koppel och se hur hon var och hon kan verkligen inte gå i koppel för hon drar mycket. Sedan tog vi med henne i bilen och åkte hem och hon var jätteduktig. Hon är inte åksjuk och hon satt lugnt och fint i bilen och gjorde inga ljud. 
Under första kvällen så gick jag upp till mitt rum vid åtta tiden, för jag var jättetrött och hunden försökte hela tiden gå upp för trapporna och till slut lyckades hon och nu springer hon efter en när man ska upp, haha! 
 
Hon har även blivit vän med en golden som mammas kompis äger och även en annan hund som jag och min syster träffade på idag. Vi var lite oroliga över hur hon skulle bete sig, för hon kan göra utfall utan att morra - men nu har hon även börjat morra och då har vi sett det som en positiv sak, eftersom vi kan säga till henne då. 
Hon heter för övrigt Lady och är 10 månader, (ska bli 11 månader nu i november), och hon hittades övergiven på en gata i Spanien och ingen vet vad som hände med hennes mamma och syskon. Hon kom till Sverige den 3e oktober och vi adopterade henne en vecka efteråt, då jag hittade en hemsida där man kan adoptera hemlösa hundar. 

Testar designtips.